Takarmánybolt mindig is volt

Mindazok, akik vidéken élnek tudják, hogy a takarmánybolt igen régóta megtalálható a kereskedelmi palettán. Ugyan vidéken a ház körüli állatok számára nagyon sok alapanyag biztosított, vannak olyan takarmányfélék, amiket a takarmánybolt kínálatából lehet beszerezni.
Az állatok helyes takarmányozása pedig régen is , és napjainkban is nagy jelentőséggel bír. Az utóbbi időkben pedig méginkább, hiszen az elmúlt évtizedekben sokat változtak a szabályozások, előírások abban a tekintetben, hogy milyen típusú takarmányokkal lehet a takarmányozást végezni. Ez ugyanis a fogyasztott, már feldolgozott élelmiszerek esetén is nagyon fontos. Kissé sarkítva, de mondhatjuk, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit etetünk háziállatainkkal, és ezáltal mi magunk is mit eszünk meg. És erre a takarmánybolt is kiemelt figyelmet fordít.
Mit kínál vásárlóinak az általunk vezetett takarmánybolt? A következőkben megmutatjuk.

Számunkra fontos a takarmány minősége

Cégünk takarmány kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Nemcsak magánszemélyeket, viszonteladókat is kiszolgálunk. Terményeinket kiszállítással is megrendelhetik. Takarmányaink, állateledeleink között megtalálhatják a Purina, a Sano, a Monor táp Versele-laga termékeit, valamint többféle kutya és macskaeledelt is, hiszen az általunk vezetett takarmánybolt nemcsak a haszonállatok takarmányozásához, de a kis házi kedvencek megfelelő táplálásához is biztosítja a megfelelő eledeleket. Természetesen a takarmányok, különféle eledelek mellett egyéb kiegészítőket is találnak a kínálatunkban, ami az állatok táplálásához szükséges lehet.

És térjünk vissza a takarmánybolt termékeinek minőségére még néhány gondolat erejéig.

Egy felgyorsult világ vesz bennünket körbe. Talán éppen ezért egyre gyakrabban jön el az a pillanat, amikor a nagyszüleink által elkészített, ízekben és illatokban gazdag friss rántott húsra, frissen fejt tejre, friss tojásra és vajra, vagyis a házias és tanyasi ízekre gondolunk.
Az, hogy azok az ízek, állagok olyanok voltak, azt a megfelelő takarmányozásnak, az állatok minőségi táplálékkal való ellátásának köszönhették nagyszüleink.
De ez az elvárás a mai napig nem változott. Valóban igaz, és erre egy takarmánybolt igazán odafigyel, hogy ha valóban jó étvággyal és jó minőségben elkészített ételeket szeretnénk az asztalunkra tenni, ahhoz bizony nagyon sok apróságra kell odafigyelnünk már az állattartás során. És ahogyan azt már korábban is említettük, az egyik, ha nem a legfontosabb része az igényeknek megfelelően megválasztott, garantált minőségű takarmány.
Termékeink, amik a takarmánybolt kínálatában szerepelnek, alapanyag-összetételben, makro- és mikroelemekben, vitamin-tartalomban kiváló alapot biztosítanak az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez. Azzal, hogy takarmányainkat kizárólag jó minőségű, hagyományos szemesek és fehérjehordozók alkotják, biztonságosan használhatóak a kisüzemi és háztáji gazdaságokban is, és egyben garanciát jelentenek a magas élvezeti értékre az állati végtermékek fogyasztásakor.

 

 

Miért érdemes hozzánk betérni?

Az előző fejezetekben már említettünk több olyan okot is, ami a takarmánybolt termékeinek prémium minőségével kapcsolatos. De ez csupán az egyik ok arra, hogy nálunk szerezzék be a szükséges eledelt az állataiknak. Ezen kívül még két szempontot emelnénk ki:

  • Egyrészt, mi folyamatosan gondoskodunk arról, hogy a választékunk kielégítse vevőink igényeit, azt ahhoz igazítjuk. Nálunk mindenki megtalálja azt, amire szüksége van.
  • És ebből következik, hogy rugalmasak vagyunk. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem találja meg a termékek között azt, amit éppen keres, azt megrendeljük igény szerint, és a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé tesszük.